Joi, 16 decembrie 2021, de la ora 20:00, are loc premiera webinar-ului gratuit „Alimentația și sănătatea sistemul digestiv” moderat de Simona Dragomir, realizator de emisiuni de sănătate, alături de nutriționistul și biologul, Maria Martac.

În epoca mâncatului pe fugă, a fast-food-urilor, produselor de patiserie și a celor procesate, ce mai înseamnă să mâncăm sănătos? Cum ne putem ajusta ritmul de viață alert la nevoile pe care le are corpul de a-și menține sănătatea, vorbind în primul rând de obiceiurile alimentare?

Nutriționiștii și medicii gastroenterologi atrag din ce în ce mai mult atenția cu privire la importanța unei alimentații echilibrate și sănătoase ca mod de prevenție nu numai pentru boli grave digestive, dar și pentru boli care afectează alte organe. Sănătatea întregului organism pornește de la dietă. Ceea ce mâncăm și felul în care o facem ne afectează nivelul de energie, funcționarea corectă a organelor, de la digestie și transportarea nutrienților prin vasele de sânge, până la calitatea somnului și starea emoțională.

Clinica DigestMed vă invită să aflați ce înseamnă o alimentație sănătoasă în ziua de azi, care sunt regulile de bază pentru sănătatea nutrițională și cum putem evita, prin hrănirea corectă, declanșarea unor simptome sau afecțiuni digestive.

 

Evenimentul organizat de DigestMed va avea loc live, pe Facebook.