Waterdrop lansează în România prima colecție în ediție limitată dedicată sportivilor și persoanelor pasionate de un stil de viață activ. 

Un lucru bine cunoscut este importanța sportului în viețile noastre, iar odată cu venirea primăverii, se redeschide sezonul activităților în aer liber. Unele dintre cele mai populare sunt alergatul, ciclismul, drumețiile și plimbările alerte, astfel încât chiar și persoanele mai puțin atletice pot face mișcare. În România, populația a început să adopte din ce în ce mai mult un stil de viață sănătos în special în mediul urban, după cum o arată un studiu al Institutului Național Statistică (INS), în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), realizat anul trecut, conform căruia persoanele care au făcut sport, fitness sau diverse activităţi fizice în timpul liber au dedicat zilnic acestor activităţi, în medie, 34 de minute.

Indiferent de modalitatea de mișcare aleasă, consumul de lichide este un pas necesar, căci în timpul antrenamentelor organismul pierde lichide și electroliți. Prin pierderea celor dintâi, sistemul cardiovascular este nevoit să depună un efort suplimentar pentru a optimiza circulația sanguină, iar dezechilibrul electroliților, precum sodiul sau potasiul, poate produce simptome precum apariția crampelor musculare, durerilor severe de cap și aritmiei.

În special atunci când vorbim de activități fizice în aer liber, nivelul de hidratare trebuie menținut în parametrii optimi, pentru a evita deshidratarea și a păstra o temperatură potrivită a corpului.

Noua colecție Waterdrop, destinată sportivilor profesioniști sau ocazionali, este potrivită oricărui tip de activitate. Fabricată din oțel inoxidabil, argintiu sau negru, sticla este ultra ușoară, cu o greutate de 340g și o capacitate de 800 ml. Vine cu două opțiuni de capac, în funcție de tipul activității: un Capac Hiking și unul Sport. Capacul Hiking, cu închidere anti-scurgere, este creat special pentru sport, călătorii și viața de zi cu zi. Bucla practică pentru transport poate fi introdusă ușor pe acest capac, astfel încât oferă opțiunea de a atașa sticla de apă cu o carabină. Capacul Sport este conceput astfel încât să poată fi utilizat ușor în timpul activităților fizice sau antrenamentelor, fiind fabricat din silicon. Ambele capace pot fi combinate cu sticlele Waterdrop din colecțiile actuale.

„Credem că un regim de hidratare optim și exercițiile fizice sunt două componente esențiale ale unui stil de viață sănătos, și observăm că oamenii sunt tot mai interesați să adopte astfel de obiceiuri benefice pentru organism. Pentru că este important să fim alături de consumatori, încercăm în permanență să ne adaptăm nevoilor lor cotidiene. De aceea am creat noua colecție sport cu obiectivul de a încuraja oamenii să nu uite că hidratarea rămâne un pas esențial în cadrul oricărui antrenament”, a declarat Katerina Navratilova, CEO-ul companiei Waterdrop CEE.

 

Mai multe informații pe www.waterdrop.ro.