Comunitatea CardiologieModerna.ro s-a întâlnit pe data de 9 martie pentru a vorbi despre rolul stilului de viață în prevenția și recuperarea cardiacă. În cadrul webinar-ului am aflat informații despre tipurile de prevenție cardiovasculară, despre ce este și cum poate fi realizată recuperarea cardiacă și despre rolul educației nutriționale în acest proces de recuperare.

Medicii care au vorbit despre medicina stilului de viață, prevenție și recuperare cardiacă au fost:

  • Anca Hâncu, Medic Nutriționist, Președintele Asociației Medicale de Prevenție prin Stil de Viață Sănătos,
  • Ștefan Busnatu, Medic Cardiolog, Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, Șef lucrări, Prodecan Facultatea de Medicină, UMFCD, și Coordonator Centrul de Inovație și eHealth, UMFCD.

Vă invităm să urmăriți înregistrarea integrală a ediției a 6-a și să vă abonați la canalul YouTube al comunității CardiologieModernă.ro:

Despre CardiologieModerna.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în cardiologie interesați de noile tehnologii, inovație și digitalizare. Platforma comunității CardiologieModerna.ro are un newsletter bilunar propriu, la care toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT aici

CardiologieModerna este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Pentru detalii despre alte întâlniri ale comunității accesează www.cardiologiemoderna.ro.