Categorie: Ştiri

Despre noul ghid de cardiologie preventivă și rolul digitalizării, la întâlnirea CardiologieModerna.ro din 27 octombrie

Miercuri, 27 octombrie 2021 de la ora 18.00 ne revedem pe Zoom și Facebook cu trei medici cardiologi tineri și implicați pentru a discuta despre noutățile pe care le aduce noul ghid de cardiologie preventivă, despre prevenția primară, secundară și terțiară și noua diagramă SCORE 2. Digitalizarea și rolul său în managementul pacienților, mai ales în aceste vremuri complicate este și ea pe lista de discuții, alături de telereabilitare.

Citeste mai mult

Dr. Andreea Lăcraru, cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”: Consumul regulat excesiv de alcool produce o afecțiune foarte gravă a inimii, cardiomiopatia alcoolică

nvitată în cadrul conferinței dedicată Zilei Mondiale a Inimii, un proiect dezvoltat de Asociația Optim Cardio împreună cu comunitatea platformei CardiologieModerna.ro, Dr. Andreea Lăcraru, medic specialist cardiolog în cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni”, București, Asistent Universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, a atras atenția cu privire la efectele negative ale alcoolului asupra structurii și funcției cardiace se exercită atât prin toxicitatea directă.

Citeste mai mult
se incarca