Categorie: Prevenţie

Dr. Daciana Toma: Acum se fac pași concreți pentru a putea ajuta cu adevărat pacienții cu obezitate

”În România avem o problemă cu obezitatea dar sunt prea puține facilități pe care le putem oferi persoanelor cu obezitate. Consider că lansarea Coaliției naționale pentru combaterea obezității este un pas important pe care îl facem pentru a ne ajuta pacienții cu obezitate”, a declarat dr. Daciana Toma, medic de familie și secretar SNMF.

Citeste mai mult

S-a lansat Coaliția Națională pentru Combaterea Obezității

Pe 17 mai 2022, sub auspiciile Comisiei pentru Sănătate din Senatul României, a fost lansată oficial la Palatul Parlamentului Coaliția Națională pentru Combaterea Obezității, în prezența autorităților din domeniul sănătății, membrilor Parlamentului, reprezentanților celor mai importante societăți medicale cu competențe în domeniul obezității și a asociațiilor de pacienți.

Citeste mai mult

Prima etapă a proiectului „Nutriție de la mic la mare”, s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Profesor Mihai Dumitru” din Valea Lupului Iași

Asociația pentru Promovarea Nutriției Sănătoase din Iași (APNS) împreună cu o echipă de nutriționiști-dieteticieni, proaspăt absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, precum și cu studenți voluntari din cadrul aceleiași universități, au pus bazele primului proiectului numit „Nutriție de la mic la mare” desfășurat exclusiv la Școala Gimnazială „Profesor Mihai Dumitriu” Valea Lupului, Iași.

Citeste mai mult
se incarca