Categorie: Evenimente

Lansarea ”GHIDULUI de BUNE PRACTICI ALIMENTARE pentru persoanele vârstnice aflate în grupă de risc – Diabetul Zaharat de tip II”

Marți, 10 mai 2022, ora 11:00 va avea loc conferința de presă organizată cu ocazia lansării ”GHIDULUI de BUNE PRACTICI ALIMENTARE pentru persoanele vârstnice aflate în grupă de risc a Diabetului Zaharat de tip II”*, un proiect editorial al Centrului pentru Seniori al Municipiului București CSMB, elaborat de Dr. Oana Parlițeanu, medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Citeste mai mult

Recuperarea cardiacă cu Dr. Ștefan Busnatu, la a 6-a întâlnire a comunității Cardiologie Modernă

În cadrul primei întâlniri a comunității Cardiologie Modernă de anul acesta, ediția a 6-a, Dr. Ștefan Busnatu a subliniat faptul că bolile cardiace au început să apară la vârste din ce în ce mai tinere și că, mai ales de aceea, se pune problema reintroducerii pacientului în circuitul economic și social.

Citeste mai mult

Dr. Ruxandra Avramescu: Pentru îmbunătățirea somnului trebuie să acordăm atenție și orarului meselor

“Pentru îmbunătățirea somnului trebuie să acordăm atenție și orarului meselor. Acesta trebuie să se suprapună peste ritmul circadian natural, nu pe bioritmul creat de omul modern. Restricția calorică nu este suficientă dacă nu acordăm atenție și orei la care luăm cina, precum și repartiției numărului de kcal în funcție de orarul meselor”, Dr. Ruxandra Avramescu.

Citeste mai mult
se incarca