Categorie: Evenimente

Au mai rămas câteva zile până la Conferința SMARTDIAB – “Managementul diabetului zaharat centrat pe pacient”

SMARTDIAB – cea de-a cincea ediție a Conferinței Naționale interdisciplinare, în cadrul căreia specialiști de prestigiu la nivel național vor prezenta noutățile înregistrate în managementul Diabetului Zaharat, are loc în perioada 6-7 octombrie. Coordonatorul științific al manifestării este Prof.Dr. Gabriela Radulian.

Citeste mai mult

Prof. Univ. Dr. Florin Mitu, fost Președinte al Clubului Rotary Iași: Promenada Inimilor – o manifestare dedicată prevenției bolilor cardiovasculare și nu numai

Prof. Univ. Dr. Florin Mitu, fost Președinte al Clubului Rotary Iași, Șeful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic de Recuperare Iași, a vorbit într-un interviu acordat platformei CardiologieModernă.ro, despre importanța evenimentului Promenada Inimilor, care va avea loc în data de 2 octombrie 2022, în Iași.

Citeste mai mult

Across Heart Failure – Expert Meeting 2022: Empagliflozin deschide o nouă eră în tratarea pacienților cu insuficiență cardiacă

În perioada 16-17 septembrie a avut loc la București evenimentul Across Heart Failure – Expert Meeting 2022, organizat de compania Boehringer Ingelheim. Aflat la prima ediție din România, evenimentul este deja unul de tradiție la nivel internațional, reunind anual, sub egida Academiei pentru Riscuri Cardiovasculare, Obiective și Studii de Siguranță în Insuficiența Cardiacă, cei mai buni specialiști din domeniu.

Citeste mai mult

Cum facem marketing în farmaciile independente

Astăzi, de la ora 18.00 discutăm cu 4 invitați speciali despre instrumentele și companiile de marketing pe care le pot folosi farmaciile independente, la webinarul Farmacia Viitorului. Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului aici: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/.

Citeste mai mult

Despre ”Diabet și Sănătatea inimii” – la Ora Pacientului RoDiabet din 28 septembrie

Comunitatea RoDiabet se întâlnește miercuri, 28 septembrie 2022, de la ora 18.00 la Ora Pacientului Rodiabet, pentru a discuta despre ”Diabet și sănătatea inimii”, alături de 4 invitați speciali: conf. dr. Anca Pantea Stoian, șef lucrări dr. Ștefan Busnatu, dr. Delia Reurean Pintilei și psihologul Cristina Petruț. Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii disponibilă aici:  https://www.rodiabet.ro/webinar-ora-pacientului-editia-25/.

Citeste mai mult

LIAMED și SonoScape, împreună la ARCE 2022

LIAMED, în parteneriat cu SonoScape, va fi prezent, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la cea de a XI-a ediție a Congresului Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică – ARCE 2022, care va avea loc la Timișoara. Tema generală a congresului este „Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better”.

Citeste mai mult
se incarca