Categorie: Asociaţii de Pacienţi

Lansarea ”GHIDULUI de BUNE PRACTICI ALIMENTARE pentru persoanele vârstnice aflate în grupă de risc – Diabetul Zaharat de tip II”

Marți, 10 mai 2022, ora 11:00 va avea loc conferința de presă organizată cu ocazia lansării ”GHIDULUI de BUNE PRACTICI ALIMENTARE pentru persoanele vârstnice aflate în grupă de risc a Diabetului Zaharat de tip II”*, un proiect editorial al Centrului pentru Seniori al Municipiului București CSMB, elaborat de Dr. Oana Parlițeanu, medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Citeste mai mult

”Dezechilibrul hormonal și efectele sale asupra sănătății” – tema Orei Pacientului DespreObezitate.ro din 23 martie

Discutăm despre cauzele care pot conduce la dezechilibre hormonale sau cum afectează regimul nostru de viață echilibrul hormonal împreună cu cei 2 invitați speciali ai Orei Pacientului DespreObezitate.ro: dr. Anca Hâncu, nutriționist și dr. Mădălina Ciuhodaru, medic primar obstetrică și ginecologie.

Citeste mai mult

Pentru o viață lungă și sănătoasă, prevenția este cheia

O analiză publicată de EUROSTAT la începutul acestui an plasa România pe ultimul loc în UE la cheltuielile medii pe locuitor pentru prevenție în sănătate (584 EUR/locuitor), cheltuind de 5 ori mai puțin față de media EU (2982 EUR/locuitor)  și de 9 ori față de Danemarca, țara cu cel mai ridicat nivel (5 256 EUR/locuitor)*.

Citeste mai mult

O discuție de neratat cu Melania Medeleanu, pe 17 noiembrie, la întâlnirea Comunității Caspa.ro

După 20 de ani de jurnalism, Melania Medeleanu a lăsat în urmă studiourile de știri și camerele de luat vederi pentru a se dedica cauzelor sociale, multe dintre ele fiind deja foarte bine cunoscute: tabăra pentru copiii cu afecțini grave MagiCAMP, Afterschool-ul social din Clinceni și cel mai nou proiect, ZI de BINE.

Citeste mai mult
se incarca