Cea de-a 11-a ediție RoDiabet Ora Pacientului aduce în fața persoanelor cu diabet din România un subiect care devine tot mai actual, cu fiecare zi cu care ne apropiem de Sărbătorile Pascale: Alimentația persoanelor cu diabet zaharat în perioada pascalăÎmpreună cu specialiști diabetologi și psihologi vom încerca să descoperim lista de alimente “câștigătoare” pentru a ne menține glicemia sub control în timpul Sărbătorilor și pentru a trece corect de la post la mesele copiase de Paste.

Persoanele cu diabet zaharat ajung frecvent să își pună întrebarea: “Eu ce pot să mănânc?, iar perioada sărbătorilor pascale pune o presiune și mai mare asupra lor. Participă la webinarul RoDiabet Ora Pacientului de pe 21 aprilie, ora 18.00, pentru a afla despre:

  • Regulile de aur în alimentația sănătoasă
  • Mâncatul compulsiv în perioada sărbătorilor: mit sau adevăr?
  • Capcane și trucuri ale conduitei alimentare la persoana cu diabet în timpul sărbătorilor pascale

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre aceasta întâlnire puteți citi pe pagina dedicata, accesibila AICI.

Întâlnirea va fi moderată de Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, coordonatorul Comitetului Științific RoDiabet și profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, alături de psihologul Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România.

 

Despre Ora Pacientului

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România,Alphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.