Sănătatea femeii: Stil de viață & Echilibru emoțional

Webinar   |   ediţia 5   |   miercuri, 16 martie 2022, ora 17.00

Bărbații și femeile sunt la fel în multe privințe. Cu toate acestea, există diferențe biologice și comportamentale importante între cele două sexe. Ele afectează manifestarea, epidemiologia și patofiziologia multor boli.
Împreună cu specialiștii invitați la Ora Pacientului DespreObezitate.ro vom afla:

Nutriția la femei. Ce mâncăm în fiecare etapă a vieții.

Factori de risc & vulnerabilități ale stării de sănătate la femei

Efectele echilibrului emoțional asupra sănătății

Obezitatea & Supraponderea la femei.

Dr. Anca Hâncu

Doctor în medicină – nutriție

Ambasador al medicinei stilului de viață în România, a desfășurat multiple proiecte de stil de viață sănătos în ultimii 10 ani, iar de 2 ani este președinta Asociației medicale de prevenție prin stil de viață sănătos, prin care aduce știința nutriției în comunitatea medicală, făcând simpozioane, acțiuni educaționale cu teme valoroase și speakeri de prestigiu. Autor de articole științifice în reviste medicale, dar și autor sau coordonator de cărți, printre care “Viața sănătoasă e un stil“, “Medicina stilului de viață și bolile cronice, prevenție dar și tratament”, Dr. Anca Hâncu este un profesionist în medicină și vocea care aduce argumente pentru a sublinia importanța stilului de viață în păstrarea sănătății.

Carmen Buși

Psiholog psihoterapeut clinician

Este psiholog psihoterapeut clinician cu specializare în psihoterapii cognitiv-comportamentale și specialist în hipnoterapie, psihanaliză, terapie sistemică – familie – cuplu și securitate națională.

”Cred cu putere că relația terapeutică este un dar pentru fiecare dintre noi, este calea corectă spre tine, pentru că asa cum spunea Platon „în adâncul sufletului nostru nu putem minți” fiind alături de mine, împreună, pe poziții de egalitate. Îmi place sa spun că ne luăm de mână o vreme până depășești momentul dificil, iar apoi ne eliberăm mâinile mergând fiecare pe drumul lui.”

MODERATOR

Dorin Chioţea

Jurnalist TVR

DespreObezitate-2021-Logo-transparent

Vrei să afli de la specialiști mai multe despre cauzele obezităţii? Participă la dezbaterea „Ora Pacientului Despre Obezitate.ro. Sănătatea femeii: Stil de viață & Echilibru emoțional „, ediţia 5.

Dacă aveţi întrebări pentru invitaţii webinarului, vă rugăm să le transmiteţi utilizând butonul de mai jos.