Conferința Nutriție și sport: rețeta sănătății tale va avea loc miercuri, 15 decembrie 2021 la 18:30 în format ONLINE.

„Nutriție și sport. Rețeta sănătății tale” este un proiect social ce se desfășoară sub forma unei conferințe în care personale avizate din domeniul nutriției și al sportului vor prezenta participanților cele mai importante noțiuni, sfaturi și vor răspunde la întrebările adresate.

Acest proiect își propune promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat în rândul persoanelor interesate de propria stare de sănătate. Tendința de a avea mese bogate de sărbători este reprezentativă pentru poporul român. În această perioadă majoritatea oamenilor nu mai țin cont de regulile învățate de-a lungul anului și aleg să mănânce haotic. În ceea ce privește sportul, tendința oamenilor de a face mișcare în această perioadă este mai scăzută din cauza sărbătorilor și a frigului.

Conferința „Nutriție și sport. Rețeta sănătății tale” vine în sprijinul participanților oferind anumite perspective prin care ne putem bucura atât de atmosfera sărbătorilor, cât și de menținerea stării de sănătate, promovând un stil de viață echilibrat.

Evenimentul este organizat de Rotary Iasi şi Rotaract Iasi.

Înscrierea se face completând formularul: https://forms.gle/HmRX28Twotm5EKPS8.