Aceasta este tema întâlnirii Comunității DespreObezitate.ro de astăzi, miercuri 8 decembrie, începând cu ora 17.00. Invitatul special al acestei ediții este cu dr. Anca Hâncu, doctor în medicină și nutriție și președinta Asociației medicale de prevenție prin stil de viață sănătos.

Oamenii de știință studiază de ani de zile efectul scăderii în greutate asupra diabetului de tip 2 iar cercetările au arătat că o pierdere în greutate semnificativă poate duce la remisia diabetului.

Remisia bolii la persoanele cu diabet zaharat de tip 2 înseamnă că nivelul zahărului din sânge este sănătos, fără a fi nevoie ca persoana să ia medicamente pentru diabet. 

 Vino la Ora Pacientului DespreObezitate.ro și află:

  1. Cum poate fi obținută remisia diabetului tip 2 prin scăderea în greutate
  2. Cât trebuie să slăbești și prin ce metode poți face asta
  3. Cât timp poate fi menținută remisia?

Participarea la webinar este gratuită și se realizează prin completarea formularului disponibil AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata Orei Pacientului accesibila AICI.

DespreObezitate.ro este portalul online dedicat comunității celor interesaţi de obezitate, dezvoltat de Oameni și CompaniiSusțin această comunitatea partenerii: NovoNordiskAlliance HealthcareRegina MariaAlphegaBioptron.

Comunitatea DespreObezitate.ro este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici