Conferința internațională privind nutriția și sănătatea umană își propune, și anul acesta, să reunească oameni de știință, cercetători de renume, specialisti din domeniul sănătății, din industria alimentară cât și consumatorii pentru a face schimb de experiență dar și în scop informativ acoperind aspectele ale nutriției, nutrienților și sănătății umane.

Maratonul de Nutriție, Nutrienți și Sănătate reprezintă o platformă ideală de discuții a celor mai recente inovații, tendințe, preocupări, precum și provocări practice întâmpinate, dar și soluții adoptate în domeniile nutriției și sănătății umane.
Evenimentul are o puternică componentă educatională datorită tematicii abordate cât și a keyspeakerilor prezenți, STUDENȚII putând participa GRATUIT!!! (se vor emite DIPLOME de participare).
Industria alimentară, specialiștii în nutriție și din domeniul sănătății publice vor trebui să-și dea mâna în următorii ani, pentru a reconfigura întreg lanțul alimentar dar și piramida alimentară pentru ca ceea ce avem în farfurie să devină o hrană din ce în ce mai echilibrată și cât se poate de sănătoasă, a carei obținere să fie mai prietenoasă cu mediul.
Urmare a pandemiei apar modificări de stil de viaţă si de regim alimentar inclusiv relaţiile cu cei din jur, starea psihologică, apariţia anxietăţii și afectarea principalelor nevoi, mai ales cele de siguranţă și stabilitate.
 STRUCTURA ȘI TEMATICA EDIȚIEI 2021
Se desfasoară pe parcursul a două zile, fiecare sesiune având o durată de maxim 3 h. Fiecare zi este compusă din două sesiuni acoperind tematici diferite.