Dezbaterea ”Ziua Mondială a Obezității 2022” este o acțiune de educare și informare a Portalului DespreObezitate.ro. Participarea este GRATUITĂ, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

După înregistrare vom expedia pe adresa de email completată mai jos un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la dezbatere. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că acestea nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

În cadrul Dezbaterii veți avea posibilitatea de a adresa întrebări moderatorului și de a interveni în discuție prin deschiderea microfonului sau utilizând opțiunea ”Raise Hand”.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

 

Completarea acestui câmp este opțională. Dacă ne veți furniza numărul de telefon în cadrul acestui formular, acesta va reprezenta acordul dumneavoastră dat către Oameni și Companii SRL pentru a utiliza acest număr în scopul de a comunica în legătură cu organizarea participării dumneavoastră la evenimentele sau la activitățile pentru care v-am transmis invitații, inclusiv atenționare prin sms sau WhatsApp privind apropierea evenimentului.
Notați aici adresa de email pe care doriți să o folosiți pentru primirea detaliilor de conectare.
Sumarul Executiv este transmis pe email după eveniment și include un rezumat al discuțiilor. Aceasta poate conține și prezentările participanților și prezentări comerciale, sondaje și chestionare de follow up ale Partenerilor evenimentului.
Abonarea la newsletter reprezintă acordul dumneavoastră de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletter în legătură cu activitățile și aspectele de interes pentru comunitatea digitală DespreObezitate.ro. Prin intermediul newsletter-ului primiți periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală DespreObezitate.ro (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informații despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată puteți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente și activități organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener. Aveți în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări conținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/ dezabonare. Important! După ce vă dați acordul de Abonare la Newsletterul DespreObezitate.ro veți primi pe adresa cu care v-ați înregistrat mai sus un email cu un link de confirmare. Vă rugăm să urmăriți acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmați utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.
Oameni și Companii administrează +130 comunități business și profesionale. În calitate de membru al comunității OSC - DespreObezitate, primiți invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice (Community Reports), cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității. *Oameni și Companii poate declina solicitarea de a deveni membru al comunității în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea OSC- DespreObezitate.