Prima platformă multimedia adresată publicului larg, Global Health, își propune integrarea holistică a conceptului stării de bine autentice și promovează un stil de viață sănătos prin obținerea echilibrului interior.

Aici puteți citi interviuri în exclusivitate cu personalități din diferite domenii care ne vorbesc despre wellness, frumusețe și o prevenție sănătoasă – Dr. Rucsandra Hurezeanu, Prof. Dr. Anamaria Ciubară, Ileana Badiu, Simona Dragomir – articole avizate ale specialiștilor și sfaturile media-influencerilor; propuneri sănătoase care țin de ecologia interioară & apariții editoriale internaționale; un profil special dedicat creațiilor artistice deosebite #eArt.

 

„Mă bucură existența acestei comunități Global-Health.Media. Este foarte important să existe astfel de proiecte, care să aducă un plus de valoare și o comunicare transparentă între profesioniștii din sănătate și publicul larg. Vă felicit pentru inițiativă și sper să vă atingeți obiectivele în cel mai scurt timp!”

Prof. Dr. Anamaria Ciubară MD, PhD

 

„Sunt adepta frumuseții prin sănătate și mă bucur că avem din ce în ce mai multe reviste educative, informative de care oamenii au mare nevoie. Astăzi nu mai putem vorbi despre frumusețe fără să includem pe lîngă îngrijirea pielii, un stil de viață sănătos, o alimentație corectă și sportul. Cred în frumusețea la 360 de grade!”

Dr. Rucsandra Hurezeanu

 

Echilibrul ne ajută să avem o viață frumoasă, sănătoasă și împlinită, Echilibru în ceea ce simțim, în felul în care mâncam sau în alegerile pe care le facem în fiecare zi. Schimbarea vine din interior și produce efecte în exterior. Felul în care gândim și simțim ne influențează mult stilul de viață și acțiunile. A venit momentul să conștientizam că forță noastră interioară este incredibilă și ne poate conduce oriunde ne dorim.

Editorii platformei Global Health doresc să pună bazele unei comunități strâns unite, unde să împărtășească sfaturi zilnice despre sănătate, frumusețe, ecologie, dezvoltare personală, sustenabilitate și tot ceea ce reprezintă bunăstarea fizică și emoțională.