Miercuri, 27 octombrie 2021 de la ora 18.00 ne revedem pe Zoom și Facebook cu trei medici cardiologi tineri și implicați pentru a discuta despre noutățile pe care le aduce noul ghid de cardiologie preventivă, despre prevenția primară, secundară și terțiară și noua diagramă SCORE 2. Digitalizarea și rolul său în managementul pacienților, mai ales în aceste vremuri complicate este și ea pe lista de discuții, alături de telereabilitare.

Înscrierile și detalii suplimentare despre întâlnire sunt disponibile pe pagina evenimentului, pe platforma CardiologieModerna.ro. Întâlnirea este organizată cu susținerea Fundației Române a Inimii.

 Tematica întâlnirii

Noul ghid de cardiologie preventivă, prezentat la Congresul European de Cardiologie 2021, a fost elaborat pentru a sprijini profesioniștii din domeniul sănătății în eforturile lor de a reduce povara afecțiunilor cardiovasculare, atât la pacienții individuali, cât și la nivel de populație.

Ghidurile europene anterioare privind prevenirea BCV în practica clinică au fost publicate în 2016. Evoluțiile recente în predicția riscului bolilor cardiovasculare (BCV) și beneficiile tratamentului, precum și noile tratamente și obiective de tratament, au necesitat noi orientări actualizate.

Liniile directoare actuale oferă recomandări cu privire la personalizarii preventiei pentru a sprijini luarea deciziilor în comun de către pacient și profesionistul lor din domeniul sănătății pe baza caracteristicilor individuale ale pacientului. S-au acordat considerații speciale diferențelor de vârstă, sex, speranța de viață, profilurile factorilor de risc, diferențele etnice și geografice.

Miercuri, 27 octombrie 2021, de la ora 18.00 vă invităm la un eveniment dedicat prevenției cardiovasculare, un proiect dezvoltat de CardiologieModerna.ro, cu susținerea Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” din București și a Fundației Române a Inimii.

Vă invităm să vă înscrieți și să fiți alături de noi, să puneți întrebări și să facem împreună PREVENȚIE și EDUCAȚIE!

Despre CardiologieModerna.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în cardiologie interesați de noile tehnologii, inovație și digitalizare. Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.CardiologieModerna.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru a se informa asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniul tehnologiei și inovației în cardiologiei, cât și pentru promovarea proiectelor, companiilor și liderilor din acest vast domeniu al medicinei.

Portalul CardiologieModerna.ro are un newsletter lunar propriu, care conține sumarul celor mai importante articole și materiale publicate pe platformă. Toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT la newsletterul digital CardiologieModerna.ro, aici.

 CardiologieModerna este o comunitate administrată de Oameni și Companii. 

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici