Au trecut doar câteva zile de la încheierea Congresului European de Cardiologie Preventivă, eveniment anual, în care se prezintă cele mai noi date despre strategiile de prevenire ale bolilor de inimă și managementul cardiologic al sportivilor de performanță.

Cea de-a doua întâlnire CardiologieModernă.ro va avea ca scop discutarea online a noutăților expuse în cadrul congresului dedicat cardiologiei preventive.

Aceasta va avea loc miercuri, 28 aprilie 2021, începând cu ora 18.00 și se va desfășura concomitent, pe platforma Zoom (unde veți putea interacționa în mod direct cu invitații), dar și live pe pagina de Facebook CardiologieModerna.ro.

Invitații acestei ediții sunt:

Vom discuta despre:

  • Noutățile Congresului European de Cardiologie Preventivă desfășurat în 15-17 aprilie 2021
  • Efectele pandemiei Covid-19 asupra cardiologiei preventive: de la prevenire la reabilitare, de la scheme de management la consultații la distanță
  • Noi perspective asupra legăturilor dintre dietă, exerciții fizice și sănătate cardiovasculară.

Pentru mai multe detalii legate de dezbatere, puteți accesa Invitația întâlnirii disponibilă AICI. 

Pentru a vă înscrie, vă rugam să completați Formularul de participare disponibil AICI.

Dezbaterea profesională din 28 aprilie 2021 este cea de-a doua întâlnire a comunității platfomei CardiologieModerna.ro, dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2020, cu susținerea partenerilor: PfizerAlliance Healthcare RomâniaAlphega RomâniaRegina MariaLiamedSpitalul Sf. Constantin din BrașovDr. Heart și OptimCardio.ro.