Miercuri, 16 martie, de la ora 17.00, la Ora Pacientului DespreObezitate.ro din această săptămână încercăm să lămurim, alături de Dr. Anca Hâncu (nutriționist) și Carmen Buși (psiholog), care sunt influențele stilului de viață și echilibrului emoțional asupra stării de sănătate a femeii.

Alături de invitații noștrii speciali vom discuta despre:

  • Nutriția la femei. Ce mâncăm în fiecare etapă a vieții.
  • Factori de risc & vulnerabilități ale stării de sănătate la femei
  • Efectele echilibrului emoțional asupra sănătății
  • Obezitatea & Supraponderea la femei.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma DespreObezitate.ro, completând Formularul de participare de AICI.

Bărbații și femeile sunt la fel în multe privințe. Cu toate acestea, există diferențe biologice și comportamentale importante între cele două sexe. Ele afectează manifestarea, epidemiologia și patofiziologia multor boli.

Vă așteptăm la Ora Pacientului DespreObezitate.ro pentru a afla:

Detalii suplimentare despre aceasta întâlnire și cele două invitate speciale puteți afla de pe pagina dedicată accesibilă AICI.

DespreObezitate.ro

Comunitatea DespreObezitate.ro reunește specialiști, diabetologi, nutriționiști, cardiologi, endocrinologi, psihologi dar și persoane obișnuite preocupate de creșterea cazurilor de obezitate la nivel mondial.  Din decembrie 2020 comunitatea are la dispoziție propria platformă digitală, www.despreobezitate.ro, de unde pleacă lunar un newsletter cuprinzând principalele informații postate pe platformă. Vă puteți abona în mod gratuit prin completarea formularului de aici: https://www.despreobezitate.ro/newsletter/. Periodic membrii Comunității DespreObezitate.ro se reunesc pentru a discuta teme de interes.  Comunitatea DespreObezitate și activitățile acesteia sunt organizate cu susținerea partenerilorNovo Nordisk, Regina Maria, Alliance Healthcare România, Alphega Farmacieși Liamed.

Comunitatea OSC – DespreObezitate este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici