Directorul de cabinet al Ministrului Sănătății, Marius Ungureanu și expertul în politici publice Vlad Mixich sunt invitații întâlnirii CASPA.RO din luna iunie.

Vom discuta împreună cu cei doi invitați despre cum am putea implica asociațiile de pacienți în conturarea planului național de sănătate și actualizarea programelor naționale și ce  oportunități ar putea urmări asociațiile de pacienți din finanțările europene viitoare sau actuale.

Participarea este gratuită pentru toți reprezentanții asociațiilor de pacienți și se realizează prin completarea formularului de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare despre dezbatere puteți vizualiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

 

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerRegina MariaLiamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.

Oameni și Companii-OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.