Marți, 27 aprilie 2021, va avea loc o nouă ediție a Comunității Caspa.ro, pentru a discuta despre un subiect extrem de important: Accesul la finanțare al Asociațiilor de pacienți.

În cadrul acestei ediții o vom avea alături pe Mirabela Miron, Președinte AVISSO, care are o experință vastă în domeniul financiar fiind antreprenor, expert contabil, auditor financiar și nu în ultimul rând fondatoarea grupului de firme AVISSO, alături de care vom  discuta principalele dileme ale momentului:

  • Finanțarea activităților organizațiilor neguvernamentale din zona sănătății: ce tipuri de fonduri, cum le putem accesa?
  • Programul Operațional Sănătate 2021-2027: există oportunități pentru ONG-uri din domeniul sănătății?

Înscrierile la dezbaterea sunt gratuite pentru membrii Asociațiilor de Pacienți și se pot realiza pe platforma Caspa.ro, completând Formularul de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare puteți vizualiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales care să fie benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerRegina MariaLiamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.