Fructele și legumele sunt o sursă bogată de nutrienți și oferă energie instantanee. Grapefruitul, castravetele, kiwi-ul, menta, mărul și multe altele ajută la menținerea unui nivel energetic bun și, în același timp, la arderea rapidă a grăsimilor.

Sucurile sănătoase ajută la arderea grăsimilor

Unele sucuri acționează într-adevăr ca magie atunci când sunt consumate în cantitate normală și într-un mod corect. Deși fructele au efecte antioxidante și antiinflamatorii, experții susțin că smoothie-urile devin și surse concentrate de zaharuri din fructe. Pentru a menține glicemia sub control și a gestiona pofta de mâncare, se adaugă legume verzi, cum ar fi avocado sau spanacul (care conțin fibre, calciu, vitaminele A, C și K, precum și fitonutrienți puternici).

Aceste smoothie-uri sunt sărace în calorii și bogate în substanțe nutritive, ceea ce le face o băuturi excelente pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus.

Majoritatea dietelor cu sucuri sunt sărace în calorii, variind de la 600 la 1000 pe zi. Pentru anumite persoane, acest lucru are ca rezultat un deficit caloric semnificativ, astfel încât dietele cu suc duc adesea la pierderea în greutate, cel puțin pe termen scurt.

Smoothie-urile pot ajuta la slăbit, împreună cu menținerea unei diete bine echilibrate, activitate fizică și somn suficient.

6 idei de smoothie-uri cu fructe și legume:

  1. Morcov și grapefruit
  2. Castravete și kiwi
  3. Țelină, măr și castravete
  4. Sfeclă roșie, morcov și căpșuni
  5. Mentă, pepene roșu și varză
  6. Broccoli, salată verde și castravete

Ajută la arderea grăsimilor și sunt o soluție pentru senzația de foame, deoarece sunt hrănitoare. Dieteticienii cred că introducerea în alimentație a unui smoothie pe zi, ajută la prevenirea creșterii în greutate, datorită fibrelor de umplere și a proteinelor musculare pe care le furnizează un astfel de suc natural.

Sucurile de fructe și legume sunt o modalitate perfectă de a pierde greutate. Înainte de a întreprinde orice modificări dietetice, discutați cu medicul specialist.

Sursa materialului: https://topratedbuyerguides.com/juices-for-weight-loss/