Miercuri, 31.03.2021 de la ora 11:00, se va desfășura a patra întâlnire Școala inimii, un proiect Asociația Pacienților cu Insuficiență Cardiacă Optim Cardio și Dr. Heart.

Dr. Ștefan Busnatu a invitat la ce-a de a patra sesiune Zoom ce se va transmite live pe pagina sa de Facebook, pe Dr. Irina Calangea.

Dr. Irina Calangea este medic primar în cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”, Asistent universitar Departamentul Cardiologie la UMFCD, și va vorbi pacienților despre o alimentație sănătoasă în boala cardiacă.

Durata evenimentului va fi de 45 de minute, din care 20 de minute vor fi dedicate prezentării temei, respectiv Alimentația sănătoasă în boala cardiacă, iar 20-25 de minute vor fi alocate sesiunii de întrebări și răspunsuri.

De asemenea, urmărirea evenimentului online va fi gratuită pe Facebook, iar pentru a avea posibilitatea de a comunica direct în aplicația Zoom în care se va desfășura sesiunea medical-educativă, organizatorii invită pe cei interesați să se înscrie prin completarea următorului FORMULAR.